pojačana higijena

Kaufland na blagajne stavio zaštitne pregrade, Konzum ograničio kupnju kvasca

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Od danas 27. ožujka na svim otvorenim blagajnama Kaufland poslovnica postavljena je zaštitna pregrada od pleksiglasa, javili su iz Kauflanda.

Na ulazu u sve poslovnice te u svim drugim poslovnim područjima poduzeća postavljeni su dozatori sa sredstvom za dezinfekciju ruku kao i detaljne upute za pravilno pranje ruku. Svi su zaposlenici dobili higijenske upute te upute o zabranama putovanja te ih se redovito o svemu izvještava, kažu iz Kauflanda.

Dodaju kako je maksimalno pojačana i higijena u poslovnicama što uključuje pojačano pranje i dezinfekciju površina koje se češće dodiruju kao što su to košare za kupce, POS-uređaji i slično, a svi pekarski proizvodi pakiraju se u pojedinačna pakiranja.

Ograničen je i broj osoba koje mogu istovremeno ući u poslovnicu te se na sve apelira da obavezno koriste dezinfekcijska sredstva te drže razmak od najmanje 2 metra. U trgovinama su na vidljiva mjesta također postavljeni i plakati s opisom poduzetih mjera te kupci i zaposlenici u svakom trenutku mogu vidjeti sigurnosne upute i preporuke.

Konzum objavio da ograničava kupovinu kvasca

“Poštovani naši vrijedni kupci, kako bismo što većem broju kupaca omogućili kupnju, ograničili smo količinu kvasca po osobi pa će tako od danas svaka osoba moći kupiti najviše 10 komada svježeg ili suhog kvasca”, objavili su iz Konzuma putem svoje Facebook stranice.

Lidl je javio prije dva dana kako zapakirava proizvode u pekari.

Interspar je prije par dana također javio kako su zasebno zapakirali sve pekarske proizvode s polica i iz samoposlužnih vitrina. Također, uveli su pakiranja različitih doziranja i na suhu rinfuznu robu u košarama koja podrazumijeva orašaste plodove i sušeno voće, piše Index.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar