marijan stopfer

Načelnik biogradskog stožera: “Imamo četiri zaražene osobe, nismo imali ni jedno kršenje samoizolacije”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Biograda i dogradonačelnik, Marijan Stopfer jutros je iznio mjere koje je od početka ožujka poduzeo Grad Biograd.

Grad Biograd je 14. ožujka donio odluku o mjerama sprječavanja širenja virusa, na području Biograda od 15. ožujka odgađaju se sva javna okupljanja na otvorenom i zatvorenom prostoru, sportska natjecanja, treninzi i ostalo, ograničava se izravan rad sa strankama u gradskim ustanovama. Kontakt je moguć samo putem e-maila i telefona.

Rad ugostiteljskih objekata je ograničen od 6 do 18 sati. 16. ožujka donosimo nove mjere u kojima se primjenjuje od 17. ožujka ograničavanje rada i trgovačkih centara do 18 sati, 20. ožujka zatvaramo sva dječja igrališta, 21. ožujka obavljamo testnu dezinfekciju ulica i javnih površina u svrhu zaštite. 22. ožujka otvaramo novi dežurni telefon na koji se mogu javljati građani od 8 do 20 sati. Od 23. ožujka donošenje odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, građani se mogu kretati unutar grada bez dozvole. Stožer civilne zaštite od 23. ožujka izdaje propusnice ali samo u slučajevima iz točke 2. e. Građani se pridržavaju uputa i nemamo primjedbi. Molimo sve građane da ne rade nepotreban pritisak na stožer. Situacija je takva da imamo 4 oboljela iz Biograda i do sada nije prekršena niti jedna mjera samoizolacije, rekao je Stopfer.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar