Najveći zadarski trgovački centar od sutra radi skraćeno

Najveći zadarski trgovački centar Supernova, zbog cijele situacije s koronavirusom u našoj zemlji – od sutra mijenja radno vrijeme.

Objavili su tako na svojoj službenoj Facebook stranici, a objavu prenosimo u cijelosti;

– Zdravlje i dobrobit naših kupaca, zaposlenika, partnera i naše cjelokupne zajednice uvijek je naš glavni prioritet. Želimo vas obavijestiti da u skladu sa strožim preventivnim mjerama u svrhu sprečavanja mogućnosti širenja koronavirusa primjenjuje se novo radno vrijeme. Ponedjeljak – subota: od 10 do 18 sati, nedjelja: zatvoreno. Trgovine prehrambenih proizvoda na malo, ljekarne, drogerije, pošte, banke, i trgovine za male životinje čine iznimku te će nastaviti raditi po redovnom radnom vremenu! Zahvaljujemo se na razumijevanju.

O ovakvim ili sličnim potezima i ostalih trgovačkih centara u Zadru, obavijestit ćemo vas pravovremeno putem našeg portala i radija na 97,2 MHz te nacionalno putem DAB+ mreže.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...