Nogometni reprezentativci će pomoći Hrvatskoj u nevolji

Potres koji je u nedjelju uzdrmao Zagreb ostavio je velike posljedice na grad koji je ionako živio u teškoj situaciji zbog pandemije koronavirusa. Više stotina ljudi je privremeno ostalo bez domova, a zato će u pomoć priskočiti hrvatski nogometni reprezentativci.

Ivan Rakitić je rekao kako će on i ostali Vatreni dati veliku pomoć za Zagreb. U videu koji je objavljen na službenim kanalima Barcelone Rakitić je rekao kako se čuo sa suigračima iz reprezentacije te da će se svi udružiti kako bi pomogli Zagrebu.

“Skačemo iz jedne loše situacije u drugu. Jutros me zvalo mnogo ljudi, obitelji, prijatelja. Potres je bio mnogo snažniji nego prije puno godina. Potres je oštetio bolnice i kuće. Htio bih poslati podršku i potporu svim stanovnicima Zagreba. Mi igrači iz reprezentacije smo se čuli u svojoj grupi i dati ćemo veliku pomoć kako bi se svi izvukli iz ove situacije”, kazao je Rakitić u videu, prenosi sportnet.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić mnogo godina proveo u Zagrebu, prvo kao mladi talent Dinama, a onda kao kapetan te naravno suosjeća s unesrećenim stanovnicima.

Najbolji igrač Svjetskog prvenstva 2018. godine je poslao podršku Zagrebu i pokazao da je zajedništvo najvažnije u ovom trenutku.

„Drži se, Zagrebe“ – poruka je zvijezde madridskog Reala.

Podršku i molitve je poslao još jedan reprezentativac, Šime Vrsaljko, objavivši slike srušenih zgrada hrvatske prijestolnice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...