Novi potres jačine 3,3 zatresao Zagreb

Nakon tri potresa koja su Zagreb pogodila u nedjelju ujutro, Zagreb je u ponedjeljak oko 11.13 sati dogodio novi potres jačine 3,3 stupnjeva, donosi N1.

12:04

Opskrba električnom i toplinskom energijom na području Zagreba je gotovo u potpunosti normalizirana, a tijekom dana će se dovršiti i radovi na uspostavi grijanja za nekoliko zgrada na Vrbanima, izvijestili su u ponedjeljak iz Hrvatske elektroprivrede (HEP).

“Tijekom noći i jutra Ekipe HEP ODS-a – Elektra Zagreb i HEP Toplinarstva uspjele su otkloniti glavna ostećenja mreže nastala uslijed potresa, te je gotovo u potpunosti normalizirana opskrba električnom i toplinskom energijom kupaca na području Zagreba. Još su u tijeku radovi na uspostavi grijanja za nekoliko zgrada na Vrbanima, koji će se dovršiti tijekom dana”, navodi se u priopćenju.

Iz HEP-a ističu da ekipe Elektre Zagreb tijekom jutra, prema zaprimljenim dojavama građana i poslovnih potrošača, sustavno i bez prekida otklanjaju preostale pojedinačne kvarove nastale uslijed potresa.

11:22

Oko 11,12 sati novi potres jakosti 3,3 stupnja zatresao je Zagreb, a trajao je par sekundi.

Epicentar je četiri kilometara sjeverno od Zagreba i osam jugozapadno od Kašine.

11:14

U Zagrebu se dogodio novi potres. Trenutno je analiza u tijeku, ne zna se još jačina potresa, rekli su nam u Seizmološkom zavodu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...