Privedena dvojica vozača; Jedan zaustavljen bez vozačke, drugi napuhao 1,73 promila

Jučer u 14,20 sati u Zadru u lici Akcije Maslenica, prilikom kontrole prometa policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su zaustavili 41-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Smart (ŠI) za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije.

Vozač je uhićen te doveden u  službene prostrije policije i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru te je predan u Zatvor u Zadru.

U  ponedjeljak, 09.ožujka u 23.30 sati u Biogradu u Ulici dr. Franje Tuđmana, prilikom kontrole prometa policijski službenici Policijske postaje Biograd su zaustavili 49-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Mazda (ZD) pod utjecajem alkohola od 1,73 promila

Vozač je smješten u službene prostrije policije do otriježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Dana 10. ožujka 2020. godine priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...