ukrali novac i cigarete

Pronađen maskirani dvojac koji je uz prijetnju plastičnim pištoljem opljačkao benzinsku postaju

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 23 i 26 godina, koje se sumnjiči za razbojništvo.

Naime, dvojac se sumnjiči da su subotu u 18,54 sati na ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, maskirani ušli u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju plastičnim pištoljem otuđili nekoliko tisuća kuna i pet šteka cigareta.

Protiv 23- i 26-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog razbojništva.

Također, dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 22,24 i 25 godina, koje se sumnjiči za drsku krađu.

Tako se trojac sumnjiči da su nedjelju oko ponoći na Zagrebačkoj ulici  u Zadru, došli na benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, te se oglušili na upozorenje djelatnika kako je postaja zatvorena i iz hladnjaka za piće otuđili desetak limenki pića/piva. Nakon toga su se udaljili s vozilom koje ih je po prethodnom dogovoru čekalo u blizini.

Policijski službenici su ih ubrzo zatekli u ulici Put Stanova, kojom prilikom su kod istih pronađene otuđene limenke pića te su privedeni u prostorije policije, dok je kod jednog pronađena i 1 gram marihuane.

Protiv sve trojice  je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, dok je protiv 25-godišnjaka podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar