Ravnateljica Kriznog stožera traži zatvaranje specijaliziranih trgovina za djecu

Ravnateljica Hitne i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva uputila je apel svima građanima da ostanu doma te najavila da će sama tražiti od Stožera da se zatvore specijalizirane trgovine za djecu, jer roditelji s djecom tamo dolaze kupovati igračke, prenosi N1.

“Ja ću predložiti da se zatvore dućani za djecu. Zašto nam rade dućani s dječjim igračkama? Sve što treba za dječicu ima u samoposlugama, ima u dućanima, U specijaliziranim dućanima ima benkice, kolica, ima torbe za djecu igračke pa nam dođe hrpa mailova u kojima kažu da roditelji dođu s djetetom onda biraju igračke. Isto trena kad dođem na stožer ću predložiti zatvaranje tih dućana. Ljudi, shvatite sve što nije potrebno ostanite doma! Ostanimo doma, to je najvažnija stvar sada”, rekla je Grba-Bujević.

Sjetimo, u zadarskom centru Supernova i dalje radi više poslovnica. Osim prehrambenih dućana, onih s kozmetikom i higijenom te banke i pošte, tu je i Bubamara, prodavaonica specijalizirana za prodaju dječje opreme te proizvoda za trudnice i djecu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...