Restoran i Hotel Niko prvi u Zadru zatvorili vrata zbog širenja koronavirusa: “Sigurnost je na prvom mjestu”

Diljem svijeta zatvaraju se kafići i restorani zbog pandemije koronavirusa.

Najbliže nama, učinio je to Primošten, gdje je načelnik Stipe Petrina donio odluku o zatvaranju svih ugostiteljskih objekata na području svoje općine kako bi spriječio zarazu.

Na razini zemlje ovakve zabrane još nisu stupile na snagu.

No, na svoju ruku, u svrhu predostrožnosti, učinio je to jedan od najstarijih i najcijenjenijih restorana na zadarskom području, a u sklopu kojeg radi i hotel – Niko na Puntamici.

Vijest o svojoj odluci objavili su na svojoj Facebook stranici.

Prenosimo je u cijelosti.

– Kako smo 1963. godine prvi otvorili privatni restoran u Zadru i “šire” tako je mislim u redu ovo što smo danas (jutros) napravili prvi. Dakle, do daljnjega smo zatvoreni zbog širenja koronavirusa, sigurnosti svih, kako naše obitelji tako i naših radnika, naših gostiju i svih ljudi. Od srca fala svima svim čelnim ljudima u Hrvatskoj koji se bore za zdravlje svih nas, naročito ministru zdravstva i svima oko njega, od doktora do sestara i čistačicama po bolnicama. Naravno i vama dragi gosti. Iskreno se nadamo da će ova situacija brzo proći i da ćemo svi zajedno moći zdravi i živi opet sjesti i od gušta zapivati, napisali su uz poruku “Živili nam svi!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...