Tatjana iz Nina: “Miro mi je obećavao zajednički život, ne znam zašto je ustuknuo”

Iako se činilo da je upravo Mirina i Tatjanina veza ona s najviše potencijala, do nje ipak nije došlo u Ljubavi na selu. Tatjana Štulina naša je sugrađanka, sa adresom u Ninu, a kao prodavačica radi u zadarskim Plodinama.

Miro i Tatjana na njegovu su imanju proveli najviše vremena zajedno, a nije trebalo dugo da tu vezu odobri i njegova mama. Iako su ostale djevojke Tatjani zamjerale da se prerano počela ponašati kao gazdarica u kući te je optužile za pretjeranu ljubomoru, što je i kulminiralo u finalnoj epizodi, Miro je uvijek bio na njezinoj strani.

Premda su se još na završnom okupljanju činili vrlo prisnima, čak i potvrdili da su skupa, Tatjana nam je otkrila da njihova priča ipak nema sretan kraj, a farmeru najviše zamjera lažna obećanja.

”Ne znam gdje je ustuknuo i zašto. Nisam tražila vjenčanje, htjela sam da se isprva samo povremeno viđamo. Hoću li ja dolaziti gore ili on k meni, kad bismo uspjeli, ovisilo bi o dogovoru. Čega se uplašio, ne znam! Možda se ne može nositi s obavezom koju sa sobom nosi veza. Očito mu veza kao obaveza ne odgovara”, prisjeća se Mirina kandidatkinja za RTL.

”Njegov prijedlog je bio da dođem živjeti k njemu. Dogovor je bio da se selim poslije snimanja kod njega u Popovaču. Nitko ga nije tražio da to kaže, htjela sam znati je li siguran u svoje riječi, pa sam ga opet pitala i ponovio je da jest. Ne bi to obećavao da nije bio siguran. Ili se predomislio, ili se prestrašio!” ističe Tatjana pa zaključuje, ”Cijelo vrijeme dok je snimanje trajalo, držao me uza se riječima da će sve biti u redu i da ćemo nešto izvući iz svega toga. Ovako mi je ostalo tek gorko iskustvo”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...