Tri osobe prekršile mjeru samoizolacije, PU zadarska: “Osobne iskaznice i vozačke dozvole izdaju se samo u hitnim slučajevima”

Policijski službenici provode sve mjere i radnje sukladno odlukama Nacionalnog stožera, rečeno je jutros na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Zadarske županije.

Na području PU zadarske u posljednja 24 sata zaprimili smo 17 dojava o mogućem kršenju mjere samoizolacije, od čega su utvrđene tri mjere kršenja samoizolacije. PU zadarska obavještava stranke da ne dolaze radi obavljanja pojedinih poslova za koje nije nužna osoba prisutnost pa tako u svezi obavljanja upravnih poslova, a što se odnosi na osobne iskaznice, vozačke dozvole. Izdavanje osobnih iskaznica vrši se samo u opravdanim i žurnim slučajevima, a izdavanje vozačke dozvole vozačima koji upravljaju vozilom u profesionalne svrhe, rekla je glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin.

Na internetskim stranicama PU zadarske objavljeni su svi telefonski brojevi svih policijskih postaja koje obavljaju upravne poslove a na mail PU zadarske, [email protected] mogu se uputiti upiti stranaka. Što se tiče osobnih dokumenata, sugeriram da se više koristi usluga e-građanin, a postoji mogućnost dostave osobnih dokumenata koji su izrađeni na adresu prebivališta, rekla je Grbin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...