Vijećnici Akcije mladih i Mosta odrekli se naknade za ožujak u korist OB Zadar

Uslijed krize izazvane opasnošću od koronavirusa, gradski i županijski vijećnici izabrani s liste Akcije mladih i Mosta, odlučili su se odreći vijećničke naknade za mjesec ožujak u iznosu od 10.360,00 kuna, u korist Opće bolnice Zadar.

Također na današnjoj online sjednici Gradskog vijeća, tražit će od gradonačelnika da se sredstva koja se isplaćuju za djelovanje političkoj stranci Akciji Mladih za mjesec ožujak, uplate na račun za donacije Općoj bolnici Zadar.

Apeliraju i na vijećnike vladajuće koalicije HDZ-a i oporbene kolege iz SDP-a da i oni postupe na ovaj način, jer smatraju da je to najmanje što mogu učiniti u ova teška vremena za naš grad i narod.

– Slažemo se da ovo nije vrijeme za politiziranje i populizam već za dijela, kao niti za odgode već za oproste i odricanja. Ovim putem također želimo zahvaliti svim onima koji u ova rizična vremena odlaze svaki dan na posao, kako bi svi mi mogli sigurno izdržavati izolaciju, poručuju vijećnici Mladen Malta, Ante Rubeša, Marko Pupić-Bakrač, Marjana Botić, Ivan Matić, Antonio Baus, Kristijan Kotlar, Vlado Gambiraža i Duje Stanišić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...