bernard kaić

Voditelj epidemiološke službe: “Jutros očekujemo na desetke pozitivnih”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U Hrvatskoj je 315 ljudi zaraženo koronavirusom. Dosad je u Hrvatskoj ozdravilo pet pacijenata. Novi podaci bit će poznati u 9 sati, na press konferenciji Nacionalnog stožera. S radom su počeli laboratoriji za testiranje u KBC-u Zagreb te u Rijeci.

8:03
Bernard Kaić, voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a u emisiji “U mreži prvog” na HRT-u je kazao kako jutros očekuju nekoliko desetaka novih pozitivnih. “Očekujem par desetaka novih pozitivnih tijekom jutra”, rekao je Kaić.

6:30
Hrvatska se trenutačno u fazi ravne crte, rekao je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak za Novu TV.

”A hoće li krenuti opet uzlazno ili će se početi spuštati ili će ostati ravna crta, to u ovom trenutku ne znamo. Nadamo se će ostati ova ravna krivulja i da će nakon nekog vremena početi broj padati”, rekao je Krunoslav Capak.

6:27
Ministar zdravstva Vili Beroš sinoć se oglasio putem svog Twitter profila. Objavio je slike ispred KB Dubrava gdje je podignuto šatorsko naselje za prihvat bolesnika.

“Gotovo je podizanje rezervoara u kojem je 10 000 litara medicinskog kisika za respiratore u KB Dubrava. Nove instalacije su pripremljene iznimno brzo, možda nismo brzi kao Kinezi, ali nismo ni sporiji!”, napisao je Beroš.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar