Zadarski SDP-ovci predlažu Dukiću oslobođenje plaćanja komunalne naknade i prireza

Zadarski SDP-ovci pozdravljaju odluku gradonačelnika Branka Dukića koji je prihvatio dvije od četiri predložene mjere kluba vijećnika SDP Zadar.

Kako kaže vijećnik Daniel Radeta, od gradonačelnika očekuju da se usvoje i druge dvije mjere, budući da, kako kaže, točke koje su usvojene pomažu samo onima koji su korisnici gradskih prostora i javnih površina što obuhvaća manje od 10% gospodarstvenika na području grada.

“Mjere kao što su oslobođenje plaćanja komunalne naknade i prireza u ovom trenutku obuhvaćaju većinu građana, a ne samo zakupce. Predloženi paket mjera u tom slučaju obuhvaća puno veći broj ljudi, te se iskreno nadamo da će ovakvi prijedlozi naići na apsolutnu podršku svih vijećnika u Gradu Zadru.

Nadam se kako će i komunalna društva odgovoriti s određenim mjerama i umanjenim računima, pogotovo za one najugroženije, a to su osobe starije životne dobi. Interesi naših građani moraju biti na prvom mjestu!”, kaže Radeta.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...