Zapjevala pred glazbenom divom, njezina reakcija postala hit na mrežama

Legendarna pjevačka diva Celine Dion, koja ove godine dolazi i Hrvatsku, imala je bliski susret s jednom od vjernih obožavateljica, sve je zabilježeno kamerama, video u trajanju od 40-ak sekundi je u vrlo kratkom vremenu postao viralan.

Naime, Celine je prilikom odlaska automobilom iz jednog njujorškog hotela srela djevojku Freidu Solomon koja je počela pjevati stihove njezine pjesme “Surrender”, što je pjevačicu potaknulo da naredi svom vozaču da zaustavi vozilo.

Potom je strpljivo saslušala vjernu obožavateljicu, s ozbiljnim izrazom lica te komentirala njezinu izvedbu.

Nadarena si, hvala što si pjevala sa mnom, cijenom to, rekla je Celine Freidi i pružila joj zatvorenu šaku u znak pozdrava i uputila smješak te poljubac.

Inače, Celine kao izvođačica hitova “My Heart Will Go On” i “A New Day Has Come” najprodavanija je pjevačica u povijesti s više od 220 milijuna prodanih albuma. U svojoj je bogatoj karijeri dobila preko 1096 raznih nagrada, a proglašena je i za najbolju pjevačicu svijeta.

Trenutno se sprema za još jednu veliku svjetsku glazbenu turneju na kojoj će promovirati svoj novi album, a na Instagramu je bila najavila i posjet Hrvatskoj.

Naime, objavila je video u kojem poručuje svojim fanovima u zemljama koje će posjetiti “Vidimo se uskoro” na različitim jezicima, a u kojem se može vidjeti i natpis na hrvatskom jeziku, a Celine će se s hrvatskim fanovima družiti 6. lipnja u Areni Zagreb, piše Dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...