ZATVARAJU se bazen i sve sportske dvorane na Višnjiku!

Uprava Sportskoga centra Višnjik d. o. o. nakon konzultacija sa Županijskim stožerom Civilne zaštite donijela je sljedeću odluku:

Do daljega se iz preventivnih razloga, u sklopu propisanih preporuka i mjera sprječavanja zaraze koronavirusom (COVID – 19), te zaštite od navedenoga virusa, zatvaraju za sve korisnike i za sve aktivnosti (utakmice, treninzi, predavanja, seminari, rekreacija…), kompleks bazena, Dvorana Krešimira Ćosića, gimnastička dvorana i drugi zatvoreni prostori sportske i rekreacijske infrastrukture u Športskom centru Višnjik, stoji u objavi.

Odluka je stupila na snagu u trenutku donošenja, vrijedit će do opoziva, a ŠC Višnjik poduzeo je istodobno i druge mjere kako bi u najvećoj mogućoj mjeri svi njegovi zaposlenici, korisnici i posjetitelji bili zaštićeni.

O možebitnim promjenama u režimu rada svih zatvorenih (i drugih) sportskih i rekreacijskih prostora, ŠC Višnjik izvijestit će u trenutku nastupa tih promjena.

U nastavku donosimo i priopćenje Snježane Jurinić, predsjednice Sportske zajednice Grada Zadra:

Poštovani sportski djelatnici, s obzirom na nastalu epidemiološku situaciju u svezi koronavirusa (COVID – 19) u konzultacijama sa Centrom za civilnu zaštitu Zadarske županije preporučamo obustavu svih sportskih aktivnosti do daljega. Svebslužbene informacije koje budemo imali pravodobno ćemo Vam prosljeđivati. Nepridržavanjem preporuka riskirate potencijalne neželjene posljedice. Za sve informacije stojim Vam na raspolaganju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...