23-godišnjak bez vozačke probio punkt te u bijegu oštetio vozilo Stožera civilne zaštite!

U petak, 24. travnja u noćnim satima, oko 01.25 sati na prometno – blokadnom punktu u Dobropoljcima na benkovačkom području, na kojoj kontrolu propusnica obavljaju pripadnici Stožera civilne zaštite Grada Benkovca, iz pravca Šibenika prema Benkovcu naišlo je vozilo marke Volkswagen Golf, zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak.

Kada su od njega na uvid zatražili propusnicu, vozač je naglo nastavio s vožnjom i tom prilikom udara i oštećuje parkirano vozilo Renault Twingo, zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, kojeg koriste pripadnici Stožera civilne zaštite, nakon čega vozilom udara u postavljeni prometni znak i nastavlja vožnju prema Benkovcu.

Istog dana policijski službenici Policijske postaje Benkovac su proveli kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je bez položenog vozačkog ispita počinio više prometnih prekršaja.

Sinoć je uz Optužni prijedlog zbog sumnje da je počinio više prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 5 dana.

Nakon svega 23-godišnjak je predan u Zatvor u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...