Ako znaš što ti je šef po horoskopu znat ćeš i što najviše cijeni

Doznaj što su tvoj šef ili šefica po horoskopu i primijeni ove savjete pa bi i tvoj odnos s njima mogao biti bolji, a tko zna možda ti krene tako dobro da dobiješ i unaprjeđenje.

Ovan

Voditelj Ovan uživa u kontroli i objašnjavanju drugima što trebaju učiniti. To ne znači da se od tebe uvijek očekuje da slušaš. Pokaži da i ti imaš svoje mišljenje, ali pazi da ne pretjeraš. Kako god uvijek nastoj držati korak sa šefom u znaku Ovna.

Bik

Bikovi gazde cijene red i stabilnost. Na promijene pristaju ako imaš razuman plan čija provedba neće potresti temelje. U suprotnom, za dugoročne promjene morat ćeš biti strpljiva i uporna.

Blizanci

Ako uspiješ svojim planom zainteresirati svog šefa Blizanca uspijeh ti je zajmčen. Dosada i predvidivost za njega predstavlaju svojevrsnu uvredu. Ako ti je šef Blizanac nikada se ne boj da za njega imaš previše informacija, u goroj poziciji ćeš biti ako ih imaš premalo.

Rak

Šefovi u znaku Raka žele zanti da cijeniš kolektiv i radno zajedništvo. Cijene ako si timski igrač i ako mentoriraš mlađe članove. Nakon što pokažeš da ti je stalo do posla i kolektiva dobit ćeš i ono što tebi treba.

Lav

Ako imaš stila i lepršav duh mogla bi se svidjeti nadređenima u znaku Lava. To će im biti znak da si jedna od njih, ali moraš paziti da tvoj sjaj ne zasjeni njihov, odnosno da ih ne pokušaš nadjačati.

Djevica

Šefovi rođeni u znaku Djevice cijene preciznost, učinkovitost i točnost više od većine drugih znakova. U svoja izvješća uključi dovoljno detalja, ali pri tom zadrži lakoću i jednostavnost. Dosljedno pokazuj šefu da si spremna i već si jednom nogom prema povišici.

Vaga

Šefovi Vage su proračunatiji i zahtjevniji nego što bi se moglo zaključiti iz njihovog prvog nastupa. Često ocjenjuju zaposlenike na temelju toga slijede li do kraja uredsku politiku, izvrsnost u poslu, ali i odjevanje u skladu s pozicijom.

Škorpion

Poslodavac Škorpion očekuje potpunu odanost i diskreciju. Cijeni samokontrolu, osobito kada je jak pritisak. Cijene kad zaposlenik unese cijeloga sebe u neki projekt.

Strijelac

Šef u znaku Strijelca mora znati vide li njegovi zaposlenici širu sliku. To uključuje ciljeve za budućnost tvrtke. Budi otvorena i nemoj reći ne odmah šefovim idejama čak i kad znaš da su loše.

Jarac

Dosljednost i pouzdani rezultati ono je što će menedžer u znaku Jarca najviše cijeniti kod svojih zaposlenika. Nedaj se zavarati njihovim hladnim i praktičnim nastupom, ako daš dobru ideju i oni vide da bi ona mogla donijeti korist i ti ćeš je imati.

Riba

Šefovi Ribe su oštrije nego što se čine na prvu. Budi prisutna i nemoj misliti da možeš samo tako popustiti s marljivošću, ako dosljedno od tvog rada ima i rezultata bit ćeš prva u redu za napredovanje.

Vodenjak

Na radnom mjestu Vodenjaci vole sebe više smatrati koordinatorima među kompetentnim kolegama nego šefovima. Pa ipak, brzo će podsjetiti tko je tu šef ako netko od zaposlenih za sebe traži previše autoriteta ili autonomije. Ostani timski igrač i ne pokušavaj provjeravati tko je glavni, piše Miss7.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...