Antena Zadar i dalje najslušaniji zadarski gradski radio, pokazalo istraživanje na 700 ispitanika

Najmlađi, a vidimo već mjesecima, pa i cijelu 2019. godinu, i najslušaniji zadarski gradski radio, zadržao je lidersku poziciju slušanosti i u prvom kvartalu 2020. godine.

Na reprezentativnom uzorku od 700 ispitanika, Antena Zadar, i dalje je uvjerljivo najslušaniji gradski radio, i to u svim kategorijama od 12 do 64 godine.

U publici oba spola u rasponu godina od 12 do 64 godine naš radijski program sluša 28,7 posto ispitanika. Na drugom mjestu s 27,1 posto nalazi se 057 radio, dok je Novi radio na trećem mjestu s 23 posto slušatelja. Zadarsku ispostava nacionalnog radija sluša 22,6 posto ispitanika.

Kako u svakom dijelu poslovanja naše Kuće, tako i kod statistika, volimo biti transparentni, pa vam u nastavku donosimo nekoliko prikaza slušanosti po dobnim skupinama.

No prije toga, dozvolite da vam se zahvalimo na izvrsnim rezultatima slušanosti, čak i u ovom vremenu kada se djelatnici naše Kuće u svakom trenutku, pritom iznimno pazeći na vlastito zdravlje i primjenu svih naputaka Nacionalnog stožera, trude zabaviti vas u ovim tmurnim danima, proizvodeći samo vrhunski sadržaj te emitirajući samo najbolju glazbu, na koju smo vas od prvih dana našeg rada i navikli – zahvalimo na izvrsnim rezultatima i vašoj vjernosti. Hvala vam!

Što se tiče slušanosti po danima, najslušaniji smo tijekom srijede i subote, a najmanje nas slušate tijekom utorka.

Najveći broj naših slušatelja dobne je starosti između 35 i 49 godina, slijede oni stari između 20 i 34, čime zapravo zadovoljavamo našu programsku i glazbenu orijentaciju HOT AC postaje.

Evo i slušanosti po dobnim skupinama po oba spola.

Za sam kraj, moramo se osvrnuti na postojanje jednog drugog izvješća slušanosti, koje našu postaju svrstava na znatno lošiju poziciju, no kako je isto istraživanje rađeno na znatno manjem uzorku ispitanika, na njih 114 za razliku od istraživanja koje mi koristimo koje je rađeno na 700 ispitanika, smatramo da su podaci ovog potonjeg znatno relevantniji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...