Avu pitali nudi li sex za novac: “Ja sam starleta, a one su uglavnom ku*ve”

Naša “mala od skandala”, osebujna starleta, pjevačica, voditeljica te diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika ne propušta priliku za dobru provokaciju.

Zbog njezinih izrazito provokativnih statusa i fotografija na društvenim mrežama, Avu Karabatić često prozivaju da je promiskuitetna, ali ona ne skriva da sve to radi namjerno i promišljeno.

Dosadno joj je u samoizolaciji

Čak je nedavno poskrivečki provela istraživanje na vlastitim pratiteljima te ih testirala što su spremni uraditi ako ih uvjeri da nudi svoje seksualne usluge za novac. Oni manje upućeni u taj eksperiment i sada joj nabacuju nemoralne ponude, dok Ava, u svojemu stilu, ne prešućuje ni na jednu.

Atraktivna starleta, kojoj je očito jako dosadno u samoizolaciji, najprije je podigla buru predloživši ženama da će ih ona doći besplatno našminkati ili isfrizirati, s obzirom na to da saloni još uvijek ne rade.

A kada ju je netko od fanova pitao kako to misli izvesti ako izolacija ne dopušta bliske kontakte, Splićanka je kratko odbrusila: “Pa postoje maske.”

Nudi li seksualne usluge za novac?

U moru pitanja koja Avi postavljaju obožavatelji svakoga dana, pozornost je privuklo jedno vrlo izravno i provokativno. “Iskreno reci, nudiš li seksualne usluge za novac?”, pitao ju je netko, a ona je i na to imala spreman odgovor.

“Ja sam starleta, starlete su uglavnom ku*ve, i ne, niste krivi s takvim mišljenjem jer i ja to mislim jer poznajem dosta zaista ku*vi, prostitutki, ali vi zaboravljate da se meni zanimanje ‘starleta’ nadodalo jer sam zgodna i lijepa, ali ja prije toga sam završila filozofski fakultet u Zadru i diplomirana sam profesorica talijanskog i latinskog jezika, postigla sam toliko u životu da se zaista mogu nasmijati kad bacate hejt na mene”, obrazložila je Karabatić na Instagramu, prenosi Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...