Cestitka_Uskrs

Biograd; Državljanin Srbije iznuđivao cimera i prijetio mu smrću pa opljačkao kuću u kojoj je boravio

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Srbije, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela. Muškarac je na biogradsko područje došao zbog posla, a bio je smješten u kući u vlasništvu 40-godišnjaka.S

Sumnjiči ga se da je od 24-godišnjeg državljanina BiH koji je s njim boravio u kući, u posljednja dva mjeseca iznuđivao novac uz prijetnje smrću. Mladić se naposljetku odselio i pronašao drugi posao.

Također, 44-godišnjaka se sumnjiči je iz kuće u kojoj je boravio ukrao dva televizora, motornu pilu, usisivač, dva suncobrana te drugi alat i opremu, vrijednu oko 30 tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 44-godišnji državljanin Srbije je uz kaznene prijave zbog prijetnje, iznude i krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

“Zbog interesa javnosti za tijek kaznenog postupka protiv srpskog državljanina starog 45 godina koji se tereti zbog kaznenog djela prijetnje, iznude i krađe iz čl. 139., 243. i 228. Kaznenog zakona, obavještavam Vas kako mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od bijega sukladno odredbi čl. 123. st. 1. toč. 1. . Zakona o kaznenom postupku”, javlja sudac istrage Županijskog suda u Zadru.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...