Bježali policiji na punktovima, jedan nasrnuo na policajca, drugog uhvatio građanin

Na kontrolno blokadnom punktu, iz smjera Šibenika prema Benkovcu, sinoć nešto iza 19 sati u Stankovcima, policijski službenici Policijske postaje Benkovac su zaustavili vozilo marke „Fiat Punto“ bez registracijskih oznaka, međutim vozač se oglušio na zapovijedi policijskih službenika te nastavio vožnju.

Službenim vozilom policajci su krenuli u potragu za vozilom, te ga ubrzo sustigli, kojom prilikom su se dvije osobe iz vozila udaljile, dok je vozač ostao u vozilu te i dalje odbijao policijske zapovijedi tako što nije htio niti ugasiti motor niti izići iz vozila da bi potom i fizički nasrnuo na policajca, kojeg je lakše ozlijedio.

Uz uporabu sredstava prisile priveden je u prostorije policije, utvrđeno je kako se radi o 22-godišnjaku nad kojim je tijeku kriminalističko istraživanje.

Pokušao pobjeći, građanin ga spriječio

Sinoć nešto iza 19 sati u Benkovcu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili vozilo Fiat Punto (ZD), kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Nakon zaustavljanja vozila, vozač je izišao iz vozila i pokušao pobjeći, međutim nedaleko je sustignut uz pomoć građanina te je priveden u prostorije policije. Nad istim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je sankcioniran zbog više prekršaja iz  Zakona o sigurnosti prometa na cestama (vožnja pod utjecajem alkohola, odbijanje testa za utvrđivanje prisutnosti alkohola/droga i nepostupanje po naredbama policijskih službenika).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...