DOZNAJEMO Patrole će u dvije smjene kontrolirati građane od Borika, preko Branimira do Punte Bajlo!

Pred nama je sunčan i topao vikend. Ako ste ga planirali provesti u šetnji na frekventnim zadarskim lokacijama, Civilna postrojba mogla bi vam pomrsiti račune.

Brojka zaraženih u Hrvatskoj budi optimizam pa mnogi zaboravljaju da je okupljanje i grupiranje još uvijek zabranjeno, a nepridržavanje socijalne distance i dalje potencijalno opasno.

Dolaskom proljeća na vrata postajemo nemirniji i priželjkujemo ukidanje restriktivnih mjera, no kako prema najavama Nacionalnog stožera, tako i prema onima gradske Civilne postrojbe – popuštanja nema!

U zadnje vrijeme građani sve češće prijavljuju okupljanja na sportskim igralištima, gužve na šetnicama, druženja na plaćama…

Stoga, Civilna postrojba Gradskog stožera i komunalni redari od sutra stežu obruč oko četiri gradske lokacije.

Već od 8 ujutro dvije patrole u dvije smjene obilazit će tri lokacije: Branimirovu obalu, Borik i Puntamiku te Punta Bajlo i Karmu. Komunalni redari, s druge strane, kontrolirat će Poluotok. Građanima se neće dozvoliti okupljanja u većim grupama i bez distance. Zato molimo sve da ne krše naputke Stožera, a kako bi s popuštanjem mjera mogli početi što ranije, kaže nam Mate Lukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...