Dvojac iza rešetaka; Sjekirom napali 72-godišnjaka, njegovoj ženi prijetili smrću

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 47 i 49 godina, koje se sumnjiči za tešku tjelesna ozljeda u pokušaju, prijetnju te oštećenje tuđe stvari. Do incidenta je došlo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

Naime, 47-godišnjaka se sumnjiči da je u utorak poslijepodne na Zrmanjskoj ulici u Zadru, sjekirom pokušao udariti 72-godišnjaka, nakon čega mu je oštetio ogradni zid i posudu za cvijeće, a potom kamenom razbio prozor na kući, dok se 49-godišnjaka sumnjiči da je tom prilikom prijetio smrću 69-godišnjakinji, supruzi 72-godišnjaka.

Uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede (pokušaj) i oštećenja tuđe stvari 47-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku, dok je 49-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog prijetnje također predan pritvorskom nadzorniku.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, također je utvrđeno kako su tom prilikom dvoje 72-godišnjaka verbalno vrijeđali 72-godišnjaka i 69-godišnju ženu zbog čega je protiv istih podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira te im je izdana mjera opreza – zabrane približavanja i uspostave kontakata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...