Hoće li Hrvati moći ovo ljeto na more?

Ako idemo prebrzo, upropastiti ćemo ovo što smo do sada postigli, i onda ćemo se jako brzo ponovno vratiti u blokadu, rekao je predstojnik Ureda predsjednika Vlade Zvonimir Frka-Petešić jutros u emisiji U mreži Prvog na Hrvatskom radiju govoreći o postupnom popuštanju zaštitnih mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusa.

Na pitanje hoćemo li ove godine moći na ljetovanje, kazao je kako se nada da hoćemo.

“Radimo na tome, pripremamo se za sezonu”, odgovorio je Frka Petešić, dodajući da Hrvatska na Mediteranu nikad nije imala manje konkurencije.

S njime se složila i epidemiologinja HZJZ-a Iva Pem Novosel.

“Vjerujem da da s obzirom na ove rezultate, zato svi skupa moramo biti mudri, razboriti, svesti kontakte na minimum, samo na ono neophodno da bi mogli svi skupa ići na more”, rekla je Pem Novosel za HRT.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...