Izvrsna reklama; HTZ objavila fotografije vrškog krša na društvenim mrežama

Facebook stranica HTZ-a, Croatia full of life objavila je galeriju fotografija zadarske regije u čemu prednjače fotografije vrškog krša uhvaćene u objektivu poznatog fotografa Denisa Peroša. Dominiraju motivi krškog, prirodnog krajolika prema otočiću Zečevu. Na jednoj od fotografija pozira pjevač Jure Brkljača kojem Vrsi nisu strane s obzirom na to da je jednu od svojih pjesama snimio u uvali Ljaljkovača.

Hrvatska turistička zajednica na Facebook-u broji preko milijun i sedamsto tisuća pratitelja što je iznimna reklama za Vrsi kao turističku destinaciju.

– Današnji gosti traže i očekuju prvenstveno doživljaj, zatim autentičnost, interakciju sa lokalnim stanovništvom, nove proizvode i usluge koji će ga privući, ali i zadržati u destinaciji. Gostima je bitan aktivan, sadržajan i zdrav način provođenja odmora, naglasila je prošle godine direktorica TZ Općine Vrsi, Rafaela Maraš.

Kako će se ovogodišnja sezona razvijati, koliko će koronavirus usporiti razvoj vrškog turizma ostaje nam za vidjeti.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...