Otkazana utrka Wings for Life, ali trčati možete individualno uz aplikaciju!

U svjetlu trenutnog razvoja situacije, iz organizacije Wings for Life Word Run donijeli su odluku o otkazivanju svih utrka planiranih 3. svibnja.

Nadamo se da vam otkazivanje utrke neće stvoriti neugodnosti. Želimo vama, vašim obiteljima i prijateljima sve najbolje u ovim izazovnim vremenima. Wings for Life je organizacija koja teži pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine i upravo zato, zdravlje stavlja na prvo mjesto, poručuju.

Ipak, u svemu tome imaju i dobre vijesti.

Još uvijek možete trčati individualno uz Wings for Life World Run aplikaciju 3. svibnja – bez obzira na to gdje se nalazite. Pogledajmo naprijed s optimizmom. Molimo vas za strpljenje kako bismo se u narednim danima pripremili za potrebne administrativne korake. Do 25. ožujka zaprimit ćete daljnje upute vezane za uplaćene startnine i trčanje uz aplikaciju. Također, u narednim danima na našoj stranici moći ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja (FAQ). Cilj kojem svih ovih godina zajedno težimo i na kojem radimo ostaje isti – prikupiti sredstva za istraživanja ozljeda leđne moždine, kažu iz Wings for Life World Run tima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...