Ovo je naprava za sve one koji se maksimalno žele zaštititi od virusa

Svi oni koji će i nakon završetka ove pošasti (čitaj – korone) i dalje biti u strahu od dodirivanja kvaka, bankomata, tipki u liftu i sličnog, možda će pronaći rješenje u sljedećoj priči…

Svijet se mijenja, promjene su već nastupile i nitko živ ne zna kakav će biti za par mjeseci. Pesimisti će reći da više nikad neće biti isti i da će sve otići k vragu, optimisti će reći kako će se sve uskoro vratiti na staro a mi ćemo iz svega izaći kao bolji ljudi, dok će oni najrealniji, vjerojatno priznati kako ni sami ne znaju – što će biti.

U svemu tome, jedno vrijeme će sigurno ostati prisutan strah, strah od dodirivanja svega, strah od dodirivanja i bliskih ljudi, a posebno strah od dodirivanja predmeta koje mnogi diraju – kao što su kvake, tipke u liftu, touchscreen u banci, bankomati…

Za njih sve, imamo dobre vijesti, a to je da je jedna američka tvrtka na Kickstarteru ponudila zanimljiv gadget, „higijenski“ ključ izrađen od čvrstog komada mjedi, koji je sam po sebi antimikrobni, te bi njegova upotreba trebala smanjiti širenje klica tijekom obavljanja svakodnevnih zadataka, piše Pun kufer.

Već sad se možete predbilježiti sa ovaj ključ, a cijena kreće od 21 dolara na više. Naime, za 130 kuna (cca 21 dolar) dobit ćete tek jedan ključ, dok oni koji su spremni platiti najvišu cijenu od 4000 kn, dobivaju set od 48 ključeva!

Eto, ukoliko ste u strahu od kvaka i sličnih stvari, možda je ovo pravo rješenje za vas, a detalje potražite na ovoj stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...