Kreće se nevjerojatno velikom brzinom, a snimljen je infracrvenom kamerom

Ovo su snimke NLO-a koje je službeno objavio američki Pentagon

Screenshot
Tamni način

Pentagon je službeno objavio tri kratke snimke koje pokazuju neidentificirane leteće objekte (NLO), a koje je nedavno objavila jedna privatna kompanija, prenosi CNN.

Snimke pokazuju nešto za što se vjeruje da je NLO. Kreće se nevjerojatno velikom brzinom, a snimljen je infracrvenom kamerom. Dva videozapisa sadrže i reakcije članova američke vojne flote koji u strahu komentiraju kako brzo se objekti kreću. Jedan od glasova špekulira o tome da bi to mogao biti dron.

Vojska priznala istinitost snimki prošle godine, ali tek su sad objavljene službeno

Ratna mornarica prethodno je priznala istinitost videozapisa u rujnu prošle godine, ali službeno su objavljeni sada i to “kako bi raščistili bilo kakve zablude javnosti o tome jesu li snimke koje kruže stvarne ili ne te ima li na snimkama još nešto za vidjeti”, kazala je glasnogovornica Pentagona Sue Gough, javlja Index.

“Nakon detaljnog pregleda, odjel je utvrdio da objavljivanje ovih dosad tajnih videozapisa ne otkriva nikakve osjetljive sposobnosti ili sustave”, kazala je Gough u izjavi te dodala da ovo neće ometati naknadne istrage upada neidentificiranih letećih objekata u zračni prostor američke vojske.

Jedan od pilota prepričao za CNN kako je izgledao njegov susret s NLO-om

Mornarica sada ima formalne upute za to kako se njeni piloti trebaju ponašati, odnosno kako izvijestiti o tome ako smatraju da su vidjeli NLO. Prve snimke vojnih pilota koji su imali susret s NLO-om objavila je, između prosinca 2017. i ožujka 2018. godine, kompanija To The Stars Academy of Arts & Sciences čiji je vlasnik bivši glazbenik poznatog benda Blink-182, Tom DeLonge.

On je veliki fan istraživanja o NLO-ima.

Jedan od pilota koji je tijekom leta vidio NLO 2004. godine, 2017. godine rekao je CNN-u da se objekt gibao tolikom brzinom da je nije mogao objasniti.

“Kako sam došao blizu njega, on je nevjerojatno ubrzao prema jugu, pa zatim nestao u manje od dvije sekunde”, rekao je umirovljeni pilot američke vojske David Fravor.

“Bilo je izuzetno naglo, poput loptice za ping-pong kad se odbija od zida. Udario bio u nešto i odbio se u drugom smjeru.”

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar