Paški stožer reagirao na izvješće županijskog; “U gradu Pagu nema ni jedne zaražene osobe!”

Nakon što je Stožer civilne zaštite Zadarske županije jutros izvijestio da se u Pagu nalaze dvije osobe pozitivne na koronavirus, kontaktirali su nas iz Stožera civilne zaštite Grada Paga, čiji predsjednik i zamjenik gradonačelnika, Davor Fabijanić, kaže da je došlo do greške.

Radi se navodno o osobi koja je s područja Kolana. Molio bi naše građane da ostanu mirni. U Pagu do sada, hvala Bogu nema osobe pozitivne na koronavirus, rekao je Fabijanić.

Nakon što smo županijskom stožeru ukazali na grešku, uz objašnjenje da je podatak krivo unesen u tablicu, dostavili su nam ispravljene podatke iz kojih proizlazi da su u Kolanu dvije zaražene osobe, dok u Gradu Pagu, kao što je ranije rekao predsjednik tamošnjeg Stožera civilne zaštite, nema ni jedna pozitivna osoba.

Imamo dvije osobe s našeg područja koje se nalaze u bolnici, a koje su po zadnjem testu bile pozitivne. Trebale bi uskoro otići na ponovno testiranje po mojoj informaciji da se vidi jesu li izliječeni ili nisu, rekao nam je Josip Paladina, načelnik Stožera civilne zaštite Općine Kolan.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...