Dovoljno je minimalno opuštanje da se situacija promijeni na gore

Poruka župana Longina: “Uskrs simbolizira pobjedu života nad smrću – ostanimo doma!”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Župan Božidar Longin povodom nadolazećih uskršnjih blagdana uputio je zahvalu svima onima, od zdravstvenih djelatnika, policije i ostalih službi koje djeluju pri Stožeru civilne zaštite pa do velike većine naših sugrađana koji su svojim odgovornim ponašanjem zaslužni što imamo stabilnu situaciju i kontrolirani rast broja zaraženih koronavirusom na području Zadarske županije.

„To ni u kojem slučaju ne znači da se smijemo opustiti, već i dalje trebamo biti maksimalno oprezni i odgovorni. Iako je vani lijepo vrijeme, iako su otvorene tržnice, nemojmo se grupirati. Dovoljno je minimalno opuštanje da se situacija promijeni na gore. Zato, ostanimo doma jer odgovornim ponašanjem čuvamo sebe, ali i sve one oko sebe“, poručio je župan Longin na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Zadarske županije i pozvao građane da provedu Uskrs u krugu najuže obitelji.

„Svim ostalim dragim osobama, rođacima i prijateljima, čestitajte blagdan na brojne druge načine koje nam pruža današnja moderna tehnologija. U ovim teškim vremenima, simbolika Uskrsa za sve nas još je značajnija. Uskrs je najveći kršćanski blagdan, koji simbolizira pobjedu života nad smrću. Neka nam uskrsno svjetlo pruži nadu da ćemo što se što skorije vratiti u normalan životni i radni ritam. Svim stanovnicima Zadarske županije želim sretan i blagoslovljen Uskrs te obilje zdravlja u narednom razdoblju. Želim vam da ove dane, okolnostima usprkos, provedete u sreći i veselju, ljubavi i zajedništvu.“, poručio je župan uz poruku #OstanimoDoma.

Ostavi komentar koristeći Facebook