Cestitka_Uskrs

Ryanair planira nastaviti s radom u lipnju, maske i provjera temperature za putnike i posadu

Ryanair se slaže s potrebom poštivanja mjera, poput nošenja maski i provjere temperature za putnike i posadu. Istovremeno prijevoznik je protiv inicijative za smanjenjem kapaciteta zrakoplova za jednu trećinu. Nedavno je predloženo smanjenje broja mjesta u zrakoplovima kako bi se povećala udaljenost između putnika.

Zbog niskobudžetnog modela i vrlo stabilne financijske situacije, možemo očekivati dobre ponude Ryanaira.

“Bilo da je riječ o 9,99 eura, 4,99, 1,99 ili 99 centi po sjedalu, gotovo da nas nije briga – naša glavna stvar neće biti zarada u kratkom vremenu, već da vratimo zrakoplove natrag u zrak i naše pilote i kabinsko osoblje da lete“ – kaže O’Leary, prenosi putoholicari.rtl.hr.

Michael O’Leary očekuje da će sljedeća godina biti uspješna za avioprijevoznike. Iako će karte i dalje biti jeftinije nego inače, niže cijene nafte i aerodromskih pristojbi nadoknadit će gubitke u cijenama karata. Izvršni direktor također dodaje da će ljeto 2021. biti posebno zanimljivo zbog činjenice da su mnogi turisti morali otkazati svoje ljetne odmore 2020. godine, pa vjeruje da će nadoknaditi 2021. godine.

Ryanair je također optimističan u pogledu povećanja flote. Potvrđeni su planovi kupnje Boeinga 737 MAX i čak razmišljaju o proširivanju narudžbe. Kako je potražnja za zrakoplovima u ovom trenutku mala, cijene bi trebale biti privlačne.

Šef irskog prijevoznika također očekuje da će Boeing nastaviti proizvodnju modela 737 MAX i u drugoj polovici 2020. Štoviše, prvi od 135 naručenih zrakoplova stići će krajem 2020. ili početkom 2021. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...