Sukob u zaleđu; “Zalijetao se u auto u kojem je bila moja nevjesta, naše Mercedese je razbio ‘pajserom’!”

Policijski službenici Postaje Obrovac jučer su zbog kaznenog djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari priveli 40-godišnjaka koji se sumnjiči i za narušavanje javnog reda i mira.

Muškarac se u Muškovcima sukobio s ocem i sinom, prijetio im smrću, nakon čega im je, kako stoji u policijskom izvješću, oštetio dva automobila marke Mercedes rukom.

Otac, 68-godišnji Nikola Buljević, kontaktirao nas je nakon objave članka, budući da je, kako ističe, sve bilo puno opasnije.

S 40-godišnjakom i njegovom obitelji Nikola je u lošim odnosim zbog obližnjeg pašnjaka koji je u njegovom vlasništvu, a koji 40-godišnjak već 18 godina koristi za ispašu krava.

Nitko mu, žali se Nikola, ništa ne može.

Automobile nam nije razbio šakom jer to nije izvedivo budući da su blindirani, već je to napravio “pajserom”, a kasnije i svojim automobilom kojim se zalijetao u automobil mog sina u kojem se u tom trenutku nalazila moja 26-godišnja nevjesta, majka troje djece. To je bilo strašno, kaže Nikola, dodajući da, iako ima dokumentaciju koja dokazuje da je pašnjak u njegovom vlasništvu, ne može protiv 40-godišnjaka, koji kako kaže, ima veći broj kaznenih prijava, a ovakvo ponašanje nije mu strano.

Njega štiti policija, ali to je sad neka druga priča. On je već na slobodi danas, evo ga šeće. Pao je sa zida na koji se pokušao popeti, a jučer je policiji rekao da sam ga ja udario. Strah me kako će ovo završiti, bojim se za svoje sinove, kaže nam Nikola Buljević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...