Sv. Filip i Jakov u doba krize dobiva novi hotel s četiri zvjezdice

Najnovije ulaganje tvrtke REVERENTIA d.o.o iz Splita u izgradnju luksuznog hotela s četiri zvjezdice te brojnim pratećim sadržajima u Ulici Primorja u Sv. Filipu i Jakovu, moglo bi nakon dovršene izgradnje postati iznimno važno za turistički razvoj i ponudu Sv. Filipa i Jakova. Naime, REVERENTIA d.o.o osim što će ovom investicijom podići hoteljerski turizam ovog kraja na razinu koja obećava dolazak gostiju s većom platežnom moći i bolje rezultate, tvrtkin investicijski model ulaže turistički kapital na način koji u isto vrijeme može biti u funkciji samog investitora i drugih turističkih poduzetnika, ali radi stvaranja novih radnih mjesta i privlačenja brojnih turista, također i na korist općine, mještana i šire lokalne zajednice.

“Prijava početka građenja ovog hotela tj. službeno zgrade ugostiteljsko turističke namjene, počela je u veljači ove godine te se građevinski radovi nastavljaju sve do ljetne zabrane izvođenja radova. Zbog novonastale situacije s korona virusom naši radovi se održavaju u sklopu mjerodavnih uputa od strane nadležnih, a trenutno je u tijeku gradnja etaže minus 1, betoniranje i armatura”, rekao je Ivan Sikirica, član uprave tvrtke REVERENTIA d.o.o.

Ako je suditi po projektnim  fotografijama novi hotel na tri kata zračit će arhitektonskom svježinom i osobnošću, a zadovoljavati će i adute poput izvrsne lokacije, elegantog interijera, prekrasnog pogleda na Pašmanski kanal, bazena, ali i prigodnog vanjskog uređenja koje će se uklopiti u već postojeći mediteranski okoliš.

“Sveobuhvatno uređenje našeg novog investicijskog projekta tj. gradnje hotela u Sv. Filipu i Jakovu sadržavati će 26 soba, a unutar tog smještajnog kapaciteta ponuda će uključivati dva studio apartmana, dvadeset dvokrevetnih soba, jedan veći apartman te jedan penthouse apartman. Također, naši gosti moći će uživati i u ponudi wellness tretmana, sauni te velikom bazenu i caffe baru koji će se nalaziti ispred samog hotela”, rekao je Ivan Sikirica.

Ova zadnja u nizu hotelijersko turistička investicija omogućit će tako podizanje turističke ljestvice i transformaciju turizma općine Sv. Filip i Jakov prema onom više kvalitete, te će kao i njezini prethodnici stvoriti uvjete za produljenje turističke sezone na ovom području, povećanje potrošnje, otvaranje novih radnih mjesta te privlačenje većeg broja gostiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...