Tri Bartola zakoračili u budućnost; Uz sustav “EazyOil” samo natoči i vozi!

U vremenu kada svi promoviraju “beskontaktno” poslovanje, tvrtka Tri Bartola koja u svom vlasništvu ima nekoliko benzinskih postaja na zadarskom području, na jednoj se odlučila implementirati sustav mladih splitskih entuzijasta pod nazivom EazyOil te omogućiti svim svojim korisnicima uistinu pravo beskontaktno plaćanje.

EazyOil ideja je nastala u studenom 2017 godine, kad smo se okupili nas četvorica sa željom da se prijavimo na lokalni hackathon (gewathon). Gewathon je malo karakterističan jer osim tehničkog rješenja zahtjeva i nekakav osnovni poslovni model, tako da je sve skupa zanimljivo iskustvo. Tako dok smo sjedili u kafiću i nabacivali razne ideje, jedan od kolega kaže: “E čuj, meni je rekao jedan kamiondžija, zašto ja ne mogu naplati gorivo preko tablice, bez da moram ulaziti i plaćati”. To je bilo to, ideja je rođena i ostalo je samo da razradimo plan za hackathon. Nakon dva dana došao je hackathon, napravili smo radeći demo, uz pomoć mentora napravili prezentaciju i osvojili prvo mjesto, govori nam Filip, jedan od četvorice entuzijasta iz čijih je “rukava” proizašla cijela EazyOil ideja.

Govori nam kako njihov put od ideje do prve realizacije i nije bio nešto lagan. Baš suprotno, no uz puno truda i rada – isplatilo se.

Naš “put” traje više od dvije godine, ali nakon više od dvije godine smo uspjeli instalirati gotov sustav na benzinsku pumpu na Tri Bartola. Razgovarali smo s jako puno poduzetnika i iz IT branše, ljudima koji su povezani ili rade na benzinskoj. U svim tim sastancima i razgovorima smo došli do firme koja rade blagajne na benzinskoj postaji. S njima smo dogovorili suradnju. Oni su nadogradili svoj software tako da komunicira s našim i da sve skupa može raditi, priča nam naš sugovornik.

Iako u ovo doba koronavirusa nismo mogli vidjeti kako sustav radi u praksi, Filip nam je objasnio cijelu stvar u nekoliko koraka. Točnije njih četiri.

Sustav radi točno onako kako smo zamislili od samog starta;

Napravili smo to kao nekakav novi način plaćanja, nastavlja Filip govoreći kako su pogodnosti za vlasnike benzinskih postaja, zapravo – brojne.

Mogućnost autonomnog rada, bez djelatnika ili s jednim djelatnikom manje, brža protočnost, smanjenje gužve i povećanje prometa goriva, prošireni loyalty program, mogućnost dovođenja novih kupaca… Sve su to na vrijeme prepoznali i u Tri Bartola, gdje smo i instalirali prvi sustav, dodaje Filip.

Detaljniji prikaz kako radi sustav možete pogledati na videu u nastavku, no svakako vas pozivamo da preuzmete aplikaciju i kod sljedećeg točenja vašeg ljubimca navratite do Tri Bartola u ulici Braće Miroslava i Janka Perice 16.

Osim u Galovcu, benzinske pumpe Tri Bartola dostupne su i na zadarskoj zaobilaznici u ulici Hrvatskog sabora 25g, u ulici Braće Miroslava i Janka Perice 16, a možete ih posjetiti i na novootvorenim adresama na Viru i u Sukošanu.

Iz Tri Bartola o sustavu naplate EazyOil imaju samo riječi hvale.

Stalo nam je do kupaca; uvijek gledamo kako unaprijediti uslugu i pratiti trendove novih generacija. Zbog toga smo otvoreni i novim tehnologijama za modernizaciju benzinskih postaja. EazyOil sustavom kupcima pružamo brzo i jednostavno plaćanje goriva, govori nam Ivan Vujević iz Tri Bartola.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...