Tri osobe prekršile samoizolaciju, 22 vraćene s punktova, u samoizolaciji su četiri zadarska policajca

Što se tiče pacijenta koji je pao s prvog kata COVID odjela zadarske bolnice, i dalje traju policijski izvidi, s obzirom na specifičnost situacije, moraju se obaviti svi razgovori i utvrditi sve okolnosti i činjenice vezane za taj događaj. Čim budemo imali bilo kakvu informaciju izvjesit ćemo javnost, rekla je jutros glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin.

Kako je rekla, u svezi provjera kršenja samoizolacije, policija je izvršila 199 provjera, te je utvrdila 3 kršenja mjera samoizolacije. Sa blokadnih punktova vraćene su 22 osobe koje nisu imale valjane propusnice. Policija provodi nadzor nad svim odlukama Nacionalnog stožera, a isto tako po dojavama kroz redovitu službu poduzima pojačane preventivne i represivne aktivnosti u prometu.

Ovim putem pozivamo sve sudionike prometa da se pridržavaju propisa jer prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti vozila, tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti nekoga ili vas za cijeli život, rekla je Grbin.

Novinare je zanimalo kontroliraju li se punktovi gdje se mladi navodno utrkuju motorima i automobilima na više lokacija u gradu?

– Policija postupa po svim dojavama, po redovitim službama obilazi područja i upozorava ljude.

Bilježite li povećan broj slučajeva nasilja u obitelji i alkoholizma?

– Na našem području nije povećan broj.

Na pitanje koliko je policijskih službenika PU zadarske u samoizolaciji, glasnogovornica je odgovorila da se radi o 4 policijska službenika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...