U četvrtak se otvara ribarnica, tržnice na Poluotoku i Relji: “Za početak radimo do 12 sati”

Ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović kazao je da je potpisana odluka kojom se omogućava rad tržnica.

Dobili smo zadnju potvrdu iz lokalnih stožera civilne zaštite da su pripravni za poseban način rada tržnica za vrijeme epidemije te je potpisana odluka kojom se omogućava rad tržnica po striktnim pravilima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Odluka stupa na snagu, kazao je.

Tomislav Letinić, direktor gradskog poduzeća Tržnice Zadar koji nam je jučer detaljno objasnio na koji će način organizirati rad na zadarskim tržnicama, kazuje nam kako je sve spremno za otvaranje pijace u gradu i na Relji.

Odluka je potpisana. Već sutra, u četvrtak počinjemo s radom. Najavljujem to s malom rezervom, samo zato što nismo sigurni koliko će se trgovaca uspjeti organizirati i doći sa svojim proizvodima na štandove. No, ribarnica, tržnica na Poluotoku i tržnica na Relji započinju s radom. Radit će od 7 do 12 sati dok se ne uhodamo, nakon toga do 13 sati, kaže nam Letinić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...