Zbog koronavirusa mijenjaju se planovi za ljeto, odgođen najveći festival na Zrću

Zbog koronavirusa otkazan je Hideout Festival, jedan od najpopularnijih festivala na Zrću. Vijest je objavljena na službenim stranicama festivala zbog kojeg su mnogobrojni mladi Britanci redovito opsjedali Zrće i Novalju. Ove godine će, izgleda, i na Zrću biti mnogo manja gužva nego prije.

“Želimo vam zahvaliti na strpljenju i potpori dok ste čekali da evaluiramo situaciju i istražimo svaku opciju u ovom teškom vremenu za sve nas. Nakon što smo pregledali posljednje preporuke britanske i hrvatske Vlade, u najboljem interesu za naše posjetitelje i zaposlenike, odlučili smo otkazati ovogodišnji Hideout Festival. Svi oni koji su kupili karte i aranžmane mogu dobiti puni povrat ili prebaciti kupljeno za festival koji će se održati sljedeće godine od 21. do 24. lipnja 2021. godine”, stoji u obavijesti.

Naglasili su i da će sve one koji odluče prebaciti ulaznice za dogodine nagraditi besplatnim kartama za beach i boat partyje.

Hideout Festival trebao se održati od 21. do 25. lipnja ove godine.

Ostali festivali koji su se trebali održati na Zrću zasad se oglašavaju kao da će sve biti održano kako je i planirano, prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...