Zbog olujnog vjetra zatvorena A1 između Svetog Roka i Posedarja

Zbog olujnog vjetra autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje zatvorena je za sve skupine vozila, a obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, upozoravaju jutros iz Hrvatskog autokluba.

Paški most otvoren samo za aute

Samo za osobna vozila otvoreni su državna cesta Maslenica – Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Zbog olujnih udara vjetra na autocesti A6 Rijeka – Zagreb na dionici između čvorova Kikovica i Delnice, rizičnim skupinama vozila (motocikli, autobusi na kat, kamp prikolice, hladnjače i furgoni s metalnim sanducima) preporučuje se obilazak dionice starom državnom cestom kroz Gorski kotar.

Moguće gužve na ulascima u gradove

Na lokacijama gdje policija kontrolira ulaske u gradove po naputku Stožera civilne zaštite, mogući su zastoji.

Na autocesti A6 Rijeka – Zagreb na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Za sav promet zatvoreni su izlazi iz smjera Zagreba prema moru na čvoru Oštrovica i prema Fužinama na čvoru Vrata te državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica u smjeru Rijeke zbog provođenja kontrole na čvoru Kikovica.

Zbog olujnog vjetra u prekidu su trajektne linije Prizna – Žigljen i Lopar – Valbiska.

Prema Odluci Nacionalnog stožera o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, trajektnim linijama do daljnjeg smiju putovati samo putnici s odgovarajućim propusnicama, a donesena je i Odluka i o smanjenju broja putovanja na državnim trajektnim linijama te privremenom ukidanju pojedinih trajektnih linija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...