BRUTALAN OBRAČUN Na mladića (27) nasrnuo nožem, izbo ga u leđa i prsa; Htio ga ubiti zbog djevojke?

Sukob dvojice mladića do kojeg je došlo u petak navečer u 23:40 sati u Novalji, rezultirao je teškim tjelesnim ozljedama 27-godišnjaka kojeg je godinu dana stariji mladić izbo nožem.

Kako neslužbeno doznajemo, do sukoba je došlo zbog ljubavnog trokuta, a kako nam je rekla glasnogovornica PU ličko-senjske, Maja Brozičević, ozlijeđeni mladić u teškom je stanju.

Do sukoba je došlo ispred jednog apartmana. 28-godišnjak je 27-godišnjaku nakon fizičkog sukoba zadao nekoliko ubodnih rana u prsa i leđa preklopnim nožem. Ozlijeđeni se nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja zadarske bolnice i u teškom je stanju, rekla nam je Brozičević.

“Na današnjem ročištu sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio je 28-godišnjaku istražni zatvor radi postojanja osnovane sumnje da je dana 01. svibnja 2020.g. u Novalji počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva na štetu državljanina Republike Hrvatske starog 27 godina.

Istražni zatvor je određen radi postojanja opasnosti ponavljanja, odnosno, dovršenja pokušanog kaznenog djela . Mjera istražnog zatvora traje od dana 02. svibnja 2020.g. kao dana osumnjičenikovog uhićenja”, izvijestili su sa zadarskog Županijskog suda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...