Deseti dan bez novooboljelih u Zadarskoj županiji, na liječenju i dalje tri pacijenta

Deseti dan za redom na području Zadarske županije nema novooboljelih od koronavirusa, a broj ozdravljenih je kao i jučer 58.

Aktivni nadzor provodi se nad 705 osoba, a istekao je za 2604 stanovnika. Jučer su testirana 44 uzorka.

Na COVID odjelu zadarske Opće bolnice i dalje je na liječenju troje pacijenata i nitko nije na respiratoru, javlja Stožer civilne zaštite Zadarske županije.

Tim za provedbu mjera pojačane kontrole za spriječavanje epidemije u sustavu socijalne skrbi izvršio je tijekom jučerašnjeg  dana  kontrolu triju  udomiteljskih obitelji; Ljubica Keridf, Katarina Ruško i Milica Jelenčić te ni u jednoj od obitelji nisu uočeni propusti i nedostatci u postupanju po uputi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Policijski službenici su u protekla 24 sata izvršili 227 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom je evidentirano 1 kršenje propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirano je 15 osoba koje su pristupile policijskoj kontroli na prometnom punktu, a da pri tome nisu imali valjane propusnice.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...