Dirljiva gesta hrvatskog kapetana; Modrić do suza dirnuo teško bolesnog dječaka

Dok se u Španjolskoj život polako vraća u normalu i nogometni treninzi postaju sve intenzivniji i konkretniji 34-godišnji Luka Modrić odlučio se priključiti humanitarnoj kampanji ‘Nisi sam’ u organizaciji španjolske fondacije Juegaterapia te je rođendanskom čestitkom jako razveselio jednog teško bolesnog dječaka, inače velikog navijača Reala, koji se nalazi u bolnici.

Putem video linka Modrić je dječaku Raulu poslao poruke podrške uz obećanje kako će ga posjetiti u bolnici čim bude okončana kriza zbog koronavirusa, a svi koji su vidjeli reakciju dječaka – koji je bio na rubu suza od sreće – teško su mogli zadržati suze.

‘Tvoj rođendan bio je jučer, ali nikada nije kasno za iskrene čestitke i dobre želje. Zato ti želim sretan rođendan! Želim ti brz oporavak i sve najbolje’, kazao je Modrić u video poruci dodavši:

‘Nadam se kako ćemo se brzo upoznati, da ćemo razgovarati o nogometu i svemu ostalom. Šaljem ti veliki zagrljaj, pazi na sebe i uskoro se vidimo.’

Dječak Raul gledajući video poruku na mobitelu nije mogao zadržati suze i to iznenađenje uljepšalo mu je dan u bolnici, piše tportal.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...