DORH naložio obdukciju tijela izuzimanjem tjelesnih tekućina

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila 4. svibnja 2020. u 23.15 sati u Zadru, Liburnska obala.

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (2000.) osobnog vozila marke Audi A6, upravljao tim vozilom Liburnskom obalom iz smjera Obale kralja Tomislava te uslijed nedopuštene i neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i vozilom sletio u more. Na mjestu nesreće smrtno je stradao vozač (2000.) osobnog vozila i jedan putnik (2003.) dok su dvojica putnika (1998. i 2003.) zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar, stoji u priopćenju.

Županijski državni odvjetnik je, nakon provedenog očevida, naložio da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...