Dres prodan za 4.650 kuna; Ive: “Samo neka se Palčići što prije vrate u Petrovu!”

Aukcija za dres kapetana KK Zadra je završena.

Iz kluba javljaju kako je dres na licitaciji postigao cijenu od 4.650 kuna te kako će isti biti doniran upravo budućem Muzej zadarske košarke od strane udruženih zadarskih navijača.

Zbog lijepog završetka ove priče sretan je i sam kapetan Ive Ivanov koji još uvijek većinu vremena provodi kod kuće sa svojom obitelji.

Baš mi je drago i naravno, ponosan sam što će dres ostati u muzeju, ipak je u njemu sva povijest zadarske košarke, kaže nam Ivanov.

Kapetan se bez razmišljanja odavao humanitarnoj akciji. Dirnula ga je sudbina Palčića, “najvećih heroja u najmanjem formatu”.

Bebe koje prve tjedne svog života provedu u inkubatorima, podsjetimo, u strašnom potresu jačine 5,5 prema Richteru izgubile su svoj privremeni dom na Odjelu neonatologije u Petrovoj bolnici.

Zvali su me iz organizacije, pitali bili pomogao donacijom dresa i rekao sam im da nema problema. Lipa je to humanitarna priča i stvarno želim da se palčići što prije vrate u Petrovu bolnicu!, zaključuje kapetan dobrog raspoloženja.

Kako bi preživjeli, Palčićima treba oprema intenzivne njege za nedonoščad na novooformljenom odjelu. Svoj doprinos tome dao je i naš Ive.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...