FOTO Savršena rasvjeta, stručno savjetovanje i projektiranje čeka vas u Light Code-u

Kućna, ali i uredska rasvjeta jedan je od najbitnijih segmenata prostornog uređenja. Iako se u pravilu ona ugrađuje zadnja, njezina je kvaliteta od iznimne važnosti za svakodnevno funkcioniranje te joj je stoga potrebno posvetiti posebnu pažnju.

Zato se prodavaonica rasvjete Light Code posebno specijalizirala za ovo područje uređenja. Na jednom vam mjestu nude širok izbor rasvjetnih tijela. Od klasične rasvjete do rasvjetnih tijela visoke klase, pronaći ćete u njihovom showroom-u. Uz kvalitetne proizvode koji su uglavnom europskog podrijetla i odličnog omjera cijene i kvalitete. Ovdje ćete dobiti i stručno savjetovanje o idealnoj ugradnji rasvjetnih tijela koje će zadovoljiti vaše potrebe, ali se i savršeno uklopiti u prostor u koji ju ugrađujete. U njihovom salonu potražite rasvjetna tijela brendova kao što su Philips, Linea Light, Artemide, One Light, Platek, Ideal-lux, Nova Luce i brojne druge.

Light Code nudi vrhunsku uslugu projektiranja rasvjete u interijerima, ali i eksterijerima te im se možete obratiti s punim povjerenjem. Ovaj važan korak u opremanju prostora prepustite stručnjacima s bogatim iskustvom u dizajniranju rasvjete. Light Code uz pomoć profesionalnih alata za svjetlotehničke proračune i 3D vizualizacije prostora garantira vam visoki nivo stručnosti i idealnu realizaciju.

Izložbeni salon Light Code možete posjetiti na adresi Ante Starčevića 21B, a za dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu lightcode.hr ili kontaktirajte na e-mail [email protected] te na broj 099/6677-631. Reference i radove možete pogledati na Instagramu te Facebook profilu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...