Glasovac izbacili sa liste za Sabor, Zubčić upozorava: “Stranka ne radi u interesu moga grada”

Iako je jedna od najaktivnijih zastupnica, Sabina Glasovac iz Zadra nije se našla na listi Županijske organizacije SDP-a kao kandidatkinja za izbore za Sabor.

Oglasio se po tom pitanju na društvenim mrežama SDP-ovac Jure Zubčić i privukao pažnju javnosti:

– Već dvadeset godina šutimo za dobrobit stranke. A nažalost, pokazalo se da nista od te dobrobiti nismo dobili. Vidi se to i danas s prijedlozima zadarske ŽO SDP-a koji je predložio Franka Vidovića iz Šibenika, ali ne i jednu od najaktivnijih saborskih zastupnica u Hrvatskoj, Sabinu Glasovac. Pričati o tome zašto moj prijedlog za gradskog vijećnika Erola Gašija nije prošao, nema smisla. Dovoljno je napisati da nije prošao. Točka. Županijski SDP danas. Šutjeti za dobrobit stranke? Opet? Ovaj put za dobrobit stranke treba govoriti. Jasno i glasno. Točka. Kad su prijedlozi moje stranke protivni interesima mog grada, moja obveza je da govorim, napisao je ovaj gradski vijećnik.

Zadnjih se dana se spominjala mogućnost da Sabina Glasovac, umjesto kandidature u 9. dalmatinskoj jedinici, dobije priliku u 4. jedinici, budući da je je porijeklom iz Našica.

Predsjedništvo Županijske organizacije je Županijskom odboru predložilo sljedeće kandidate: Renatu Sabljar Dračevac, Tonija Herendu, Radoslavu Gregov i Franka Vidovića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...