“Gračac propada, a Turbić je samo tipkala po mobitelu. Nikad se nije javila za riječ u županijskoj skupštini”

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač priopćenjem se osvrnuo na uhićenje i pritvaranje Nataše Turbić, načelnice Općine Gračac.

” U bivšoj državi nagradno pitanje je glasilo: u kojem domaćem igranom filmu nije glumio Bata Živojinović? Lakše se bilo sjetiti filmova u kojima je glumio nego onih u kojima nije glumio. Danas nagradno pitanje glasi: u kojem velikom korupcijskom skandalu, pljački i lopovluku nisu sudjelovali hadezeovci?

Gotovo da nema gradonačelnika, župana, načelnika, dužnosnika, direktora hdzovca koji nije umočen u korupciju i lopovluke. Evo sad je pod istragom i u pritvoru završila Josipa Rimac, uz nju još 6 osoba, hadezeovci i hadezeovke. Među njima načelnica Gračaca i županijska vijećnica u skupštini Zadarske županije Nataša Turbić.

Prije nekoliko dana ŽO HDZ-a Natašu Turbić je predložio je kao kandidatkinju za Sabor RH. Po kojem kriteriju? Nije se proslavila kao načelnica, Gračac zaostaje i propada, u odnosu na susjednu Udbinu nije za usporedbu. U županijskoj skupštini nikada se nije javila za riječ. Uglavnom tipka na mobitel, kad predsjednik odnosno predsjednica pita tko je za digne ruku, i to je to od nje. Baš materijal za Sabor RH, nema što. Kad su je verificirali kao kandidatkinju za Sabor RH hadezeovci nisu znali što i kako radi ili ih nije bilo briga jer svi rade isto? Imate dva puta pravo pogađati ali pogoditi ćete od prve, siguran sam. Pa na kraju, krajeva prvi zadarski hadezeovac nosi nadimak Don, ne nema to veze sa crkvom, nije išao u sjemenište ili nešto slično. Više sa uspostavom kriminalno-reketarskog sustava u Zadru i svojevremeno u državi po uzoru na Cosa nostru. O lakrdiji od njegovog suđenja, tko i kako je Donu i njegovu conseilleru sredio presudu nekom drugom prilikom (Zorane Gobac spavaš li mirno? ).

Don ko Don, organizaciju koju vodi uredio na svoju sliku i priliku. Imate pročelnika i županijskog vijećnika koji je navek pijan pa u takvom stanju učestalo vrijeđa i fizički napada ljude. Jednom prilikom dok je naša vijećnica Marjana Šešelja Botić za govornicom županijske skupštine imala izlaganje on se okreće oko sebe i govori kolegama hadezeovcima: znate ona vam je Srpkinja. Kad se napiješ ko stoka ne možeš razlikovati slona od miša, a kamoli prezime Šešelja od Šešelj. Iako osuđivan zbog svojih ispada i usprkos kroničnom alkoholizmu nitko mu ne može ništa, nesmjenjiv je jer uživa zaštitu Dona. Isto je i s predsjednikom kluba vijećnika koji je zatočio i davio svoju ljubavnicu, predsjednicom kluba vijećnika protiv koje je podignuta optužnica, inženjerom strojarstva koji crta planove po nalogu Zrilića i Grofa, medicinskom sestrom koja mobingira podređene, načelnikom koji vlastitom sinu javnim novcem plaća školovanje, načelnikom koji tuče odvjetnika, županom koji prebije pjevača… I što ćeš ti sada Plenkoviću?

Stranka ti je puna Donova, ološa u svakom kutku Hrvatske. Eno pišu da ćeš našeg Dona staviti visoko na listu za Sabor. I treba tako jer on je najistaknutiji Don među Donovima. Ako ti je Bandić partner onda naš Don treba biti ministar. I ništa tu sporno nije u sustavu kakav jest, dok je takav kakav jest. Samo pazi kako ćeš sve to upakirati, prodati narodu muda pod bubrige. Hapšenje hadezeovaca proglašavaš uspjehom HDZa u borbi protiv korupcije !? Potrudi se malo bolje.”

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić Bakrač

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...