HNK Zadar otvara vrata; Krenula prodaja ulaznica za “Tri verzije života”

Nakon dvomjesečne stanke HNK Zadar ponovo kreće s redovnim programom.

Tijekom stanke izazvane pandemijom Covid 19, u prostoru HNK Zadar od 15. ožujka do 15. svibnja održavalo se darivanje krvi u organizaciji Odjela za transfuziju Opće bolnice Zadar.

Projektom “Petkom u 20 sati “ u periodu od 27. ožujka do 15. svibnja omogućili smo publici virtualno gledanje naših predstava putem YouTube kanala HNK Zadar. U navedenom periodu naša publika mogla je pogledati osam predstava HNK Zadar: Ostavljam te, Stoše od foše iliti Kate Kapuralica, Kokoš, Dom Bernarde Albe, Balon, Besplatni Wi-Fi, Od Foše do Atlantide, Tarzan, kazuju iz HNK.

Prva predstava koju će publika moći pogledati je predstava HNK Zadar, TRI VERZIJE ŽIVOTA Yasmine Reze u režiji Nine Kleflin koja će igrati dva dana, 26. i 27. svibnja s početkom u 20 sati. Ulaznice su u prodaji od petka, 22. svibnja na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati te na dan izvedbe od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.

Kupnjom ulaznice od 30,00 kuna, jednu ulaznicu dobivate na dar. Početak predstave je u 20 sati, a publika ulazi u kazalište od 19:30 sati prema preporukama HZJZ . Ulaznice neće biti numerirane.

Predstava Kerekesh teatra, POD HITNO NA HITNU na programu je 29. svibnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...