Jasmina je osjetila krizu kao i svi, ali onda joj je pokazala zube i napravila hit proizvod

Domaća dizajnerica Jasmina Arnautović, koja stoji iza brenda Jet Lag, čini se, pronašla je način kako cijeloj ovoj situaciji pokazati zube i nastaviti s radom unatoč krizi koja je nastala te koju tek najavljuju.

Naime, ova talentirana Međimurka odlučila je nakratko staviti po stranu kapute, odijela i slično te krenuti s proizvodnjom zaštitnih maski. Naravno, Jasmina i dalje šije i druge stvari no kako je interes za maskama veći no ikad, ova je dizajnerica napravila nešto drugačije i preko noći postala hit među svima koji ne žele da im maska bude ružni, već naprotiv zgodan detalj na licu.

– Moje maskice prate anatomiju licu. Nisu poput onih koje samo nategnete preko lica, već imaju formu. Deblje su pa se ljudi osjećaju sigurnije kada ih nose, a s unutarnje strane je pamuk pa su ugodne za nositi. Maskica se može prati u mašini, brzo se suši pa tako vrlo brzo nakon pranja možete nositi svoju masku. Narudžbe stižu iz cijele zemlje, pa ima dana kada mi se čini kako neću sve stići. Naravno tu su i druge narudžbe, drugih odjevnih predmeta, no sve se može stići ako skratite koji sat spavanja, kazala je dizajnerica Jasmina Arnautović koja za svoje ručno izrađene maskice traži tek 40 kuna.

– Nisam htjela pretjerivati s cijenom, no za jednu maskicu vam treba dosta vremena, a i ako uzmemo u obzir da je znatno kvalitetnija, mislim da je cijena fer. Ono što me najviše razveselilo jest to da mi je jedan klijent otkrio kako mu se s mojim maskicama manje zamagljuju naočale. Ipak, mnogi su najsretniji što zaštitna maska više ne treba biti nešto što će poružniti naš izgled. Mislim da sam uspjela napraviti masku s kojom možemo izgledati elegantnije i osjećati se zaštićenije, otkriva ova modna dizajnerica.

Jasmina koja inače stoji iza brenda Jet Lag i dalje radi sve druge odjevne predmete. Njezini kaputi, jakne, traperice, haljine… i dalje su pravi hit među trendseterima, no maske koje je izbacila doslovce svi žele imati pa ih tako ova dizajnerica svim zainteresiranima šalje i poštom.

Inače, u ovu modnu kampanju uključila se i Ivana Lovrić, pjevačica Colonije, koja voli nositi modele iz kolekcije Jet Lag Studija, a osim nje tu je i Fran Radačić, student produkcije koji se također našao u ulozi modela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...