Modrić odlučio gdje nastavlja karijeru, u 118 godina Reala postigao je ono što nitko nije

Luka Modrić ostaje u Real Madridu i iduće sezone. 34-godišnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najvažnijih igrača madridskog sastava od kluba je dobio na izbor da sam odluči hoće li aktivirati još tu zadnju godinu ugovora ili otići iz kluba kao slobodan igrač, a Luka je odabrao ostati vjeran Real Madridu.

U osam godina koliko je u klubu osvojio je 16 trofeja od čega četiri Lige prvaka, a proglašen je i najboljim igračem na svijetu. U 333 nastupa za Real zabio je 22 gola i upisao 52 asistencije, a upravo broj nastupa za ‘kraljeve’ pokazuje zašto je Luka jedan od najvećih u povijesti kluba, prenosi Tportal.

Do kraja ove sezone, ako se ona nastavi, Real ima još 11 utakmica u španjolskoj ligi i uzvrat osmine finala Lige prvaka s Manchester Cityjem, a s obzirom na to da će Luka vjerojatno igrati u svim ovim utakmicama, sigurno će ući u top 30 po broju nastupa za Real gdje zadnje mjesto sada drži Vincente del Bosque s 339 nastupa za kraljevski klub.

Uz to, Modrić će s još dva nastupa preskočiti Pepea i zasjesti na peto mjesto po broju nastupa među strancima koji su nastupali za Real. Ispred njega ostaju samo Roberto Carlos s 527 utakmica, Marcelo s 505 utakmica, Karim Benzema s 501 utakmicom i Cristiano Ronaldo s 438 utakmica u dresu Reala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...